24 Mayıs 2012 Perşembe

Maxi Eteklerle Maxi Rahatlık

Maxi etekler tam bir yıl önce hayatımızda bomba etkisi yarattı. Rahatlıkları, şıklıkları, ince ve uzun göstermeleri açısından çoğu kadının favorisi oldu. Yine de günlük kullanıma pek uyarlayamadık. Maxi etekler ince ve zarif gösterse de bunu ancak bir bedenin altındakilerde sağlamak mümkün. 40 beden üzerindeki kadınların asla ve asla maxi etek tercih etmemesi gerekiyor. Ayrıca belli bir boyun altındaki kadınlarda da çok şık durmuyor. 1.60 ve üzerinde olmak şart.
Eğer bu standartlarda bir vücuda sahipseniz maxi etekler sizin için kesinlikle bir kurtarıcı. Bebe yaka gömleklerle soft bir styling yakalamak mümkün. Sivri yaka gömleklerle ve ceketlerle daha klasik bir duruş, tshirtlerle sportif bir görüntü elde edilebilir. Sırt çantasıyla askılı çantalarla ve portföylerle kullanmak mümkün. Topukluyla da converselerle de inanılmaz şık.
:)
Ben bu şartları taşımasam da sonbaharda ipekyoldan maxi bir etek aldım. 40 beden bir etek olmasına rağmen vücudumun üst kısmında fazlalıklarım olması etekle istediğim görüntüyü elde etmemi engelledi. Etek saf koton ve kendinden kemeri biraz inceydi, ayrıca yüksek bel bir etekti.
Vücudu benimkine yakın kadınlar kesinlikle yüksek bel etek kullanmamalı. İlla kullanacaklarsa topuk boylarını epey yükseltmeleri gerekmekte.
Beli kalın olan kadınların düşük ben ve kemer kısmı kalın etekler kullanmalarını tavsiye ediyorum.

Üstteki resimlerden 2.si tesettürlü bir kadın için başarılı bir kombin olmamış mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder